NieuwAtlantis

Zwembad ontwerp

Uw eigen zwembad aan huis… Heerlijk thuis ontspannen!

Heeft u plannen voor een zwembad? Met een zwembadontwerp op maat en een uitgewerkt plan maakt u van uw zwembad omgeving het ware ontspanningsparadijs! PoolStylist kan u hierbij van dienst zijn!

PoolStylist helpt u bij het kiezen van de juiste producten, materialen en kleuren, en creëert het concept dat volledig past bij uw persoonlijke wensen. Door middel van een zwembadontwerp op maat worden uw plannen gevisualiseerd en krijgt u een goed beeld van hoe alles er uit gaat zien.

Er zijn veel vragen om in te vullen, zoals: Hoe groot moet het terras zijn om royaal te kunnen recreëren bij het zwembad? Welk materiaal kunnen we hiervoor het beste gebruiken? En welke kleur van terras- en randsteen sluit goed aan bij het huis en de tuin? Welk type zwembad sluit het beste aan bij het wensenpakket, en in welke kleur? Wat voor sfeer moet het geheel uitstralen? Etc.
Eveneens houden we al tijdens het ontwerpen rekening met zwembad technische en praktische aspecten.

PoolStylist kan desgewenst ook een op maat gemaakte inlooptrap voor u ontwerpen, een aansluitend tuinplan maken of een zwembad met een whirlpool loungehoek voor u tekenen. De mogelijkheden zijn legio.

NieuwAtlantis, het unieke formuleconcept voor thuisgenieten!