NieuwAtlantis

Leisure Pools

Leisure Pools, zwemmen in kwaliteit en stijl

Bent u op zoek naar een modern, stijlvol zwembad van topkwaliteit? Dan biedt het prachtige programma van Leisure Pools fantastische mogelijkheden!

Er zijn zwembadmodellen met een hoge waterlijn en overloopgoot, maar ook de variant met skimmers is voorhanden. Ieder model zwembad heeft een royale inlooptrap, echter op een manier die voldoende ruimte biedt, om een goede zwembadbaan te kunnen zwemmen! Er zijn ook zwembad modellen met royale lounge- en zitbanken, die tevens als inlooptrap dienen. Zelfs een zwembad met een unieke strandbank is mogelijk.

Leisure Pools zijn monoblok zwembaden van Full Epoxy Vinylester. Uw zwembad wordt volledig gewapend met Kevlar-, Carbon-, en Basalt vezels voor een ongekende stevigheid: het Composite Armour! Nuplex industries verzorgt een kleurecht en antibacterieel interieur van uw zwembad.De Core mat nano-isolatie zorgt voor een warm zwembad binnen budget.

Wilt u meer weten over deze mooie en moderne Leisure Pools zwembaden, klikt u dan hier, of breng een bezoek aan onze showroom in Valkenswaard.

Ontwerp uw eigen zwembad op de website van Leisure Pools!

Indien u een brochure over Leisure Pools wenst, dan kunt u uw gegevens ingeven op onze informatie-aanvraag pagina. Wij zullen dan met plezier voor een snelle verzending van de brochure en meerdere informatie zorgdragen.