NieuwAtlantis

Hydropool spa’s en swim spa’s

Hydropool spa’s en swim spa’s

Neem de tijd….voor wat er echt toe doet

Het leven wordt met de dag drukker en veeleisender…..

Het lijkt wel alsof u helemaal geen tijd meer heeft om uit te rusten. Hoe mooi zou het zijn als u een eigen toevluchtsoord heeft, een plek waar u kunt genieten van rust en stilte…..alleen, of met uw gezin of met vrienden. Voel de stress en de spanning wegglijden. Ga zitten, rek u uit, en laat de combinatie van warm water, pulserende stralen en natuurlijke waterkracht zijn magische werk doen. Of u nu binnen of buiten zit, met de Hydropool Self-Cleaning Spa maakt u meer tijd voor wat er echt toe doet.

Of hij nu in een hoek van uw huis, bij de zonnebank, in de serre, op het terras of in de achtertuin staat, met een Hydropool Self-Cleaning spa krijgen de romantiek en de relaties met familie en vrienden een nieuw leven.

Het perfecte gezinsuitje in eigen tuin, het hele jaar door

Swim Spa’s van Hydropool zijn de perfecte manier om elke dag te kunnen zwemmen. Stel u eens voor: nooit meer keren, nooit meer afzetten tegen de kant. De stroming is precies aangepast op uw zwemtechniek. Zo kunt u heerlijk soepel aan uw slag werken.

 

Een Spa zorgt voor ontspanning van spieren en gewrichten. Hierdoor krijg je een heerlijk relaxed gevoel.
Je kunt het effect nog versterken, door gebruik te maken van etherische oliën. Dit zijn oliën die gewonnen zijn uit kruiden, bloemen, vruchten of bladeren. De oliën bevatten stoffen, die een gunstige uitwerking hebben op lichaam en geest.
In onze webshop zijn diverse etherische oliën te koop.