NieuwAtlantis

Cuzzi watertafel

Cuzzi watertafel, de eyecatcher in uw tuin!

 

De watertafel is een decoratieve eyecatcher, die met zijn tijdloos design in elk tuinontwerp past. Als extra waterelement of als speels alternatief voor een vijver.

Het moderne design van de watertafels straalt een tijdloze klasse uit, die hen in elke tuin tot hun recht doen komen. Tegelijk geeft het fonteintje een levendig karakter aan het geheel, dat in de avond nog eens benadrukt wordt door de feeërieke verlichting. Omdat er geen watertoevoer nodig is, enkel een stroomaansluiting, kunnen ze praktisch overal geplaatst worden. Niet alleen in de tuin of naast het zwembad of whirlpool, maar bijvoorbeeld ook in een lounge, de ontvangstruimte in een hotel of wellness center.

Er zijn drie verschillende ontwerpen: vierkant, rond en langwerpig, elk in drie verschillende afmetingen en hoogtes.

Ook kan de watertafel volledig op maat worden vervaardigd. Elke watertafel die we op maat maken, wordt eerst technisch uitgetekend, zodat u een goed beeld heeft van het eindresultaat. Na uw akkoord wordt de watertafel dan speciaal voor u in productie genomen.

De Cuzzi Blue wordt gebruiksklaar geleverd. U zorgt voor een stabiele en vlakke ondergrond, vervolgens plaatst u de watertafel en sluit deze aan. Nu nog vullen met water en sprankelen maar!

Watertafels CUZZI